U bent hier

Wie zijn wij

Hulp in onderwijs (HIO)) is een jong bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in het begeleiden van leerlingen binnen het VMBO. Daarnaast bieden wij hulp bij het behalen van de verplichte rekentoets voor het VO, het MBO en het HBO. 
De begeleiding laat zich het best omschrijven als huiswerkbegeleiding met een plus. De plus staat voor: 

- persoonlijke aandacht;
- hulp bij vragen en moeilijkheden;
- het aanleren van leerstrategieën;
- het maken van planningen. 

 

Oprichters Pepijn Battes en Olaf Kleine Schaars zijn twee ervaren basisschoolleerkrachten die bekend staan om hun pedagogische kwaliteiten waardoor zij in staat zijn een goede band op te bouwen met leerlingen. Zij hebben een ruime ervaring op rekengebied opgedaan en hebben al menig VMBO leerling geholpen bij het behalen van de rekentoets. 

Even voorstellen

Pepijn Battes en Olaf Kleine Schaars zijn twee ervaren leerkrachten uit het basisonderwijs. De afgelopen jaren kwamen oudleerlingen vaak bij hen langs voor een praatje. In deze gesprekken vroegen zij leerlingen vaak naar verbeterpunten binnen hun eigen onderwijs. Meer huiswerk, beter leren plannen en beter aanleren van leerstrategieën zijn zaken die veel kinderen aangaven. Deze punten zijn uitgangspunten geworden voor het beginnen en uitwerken van HulpInOnderwijs.